de
en
fr
lv
lt
hu
Apie mus
Apie mus
Istorija
Aplinkosauga
Prekių ženklai
Visi
Džiugas
Magija
Pik-Nik
Saulutė
Germanto
Rambyno
Dobilas
Žemaitijos
Actifeel
Tichė
Pieno miltai
Naujienos
Projektai
Investuotojams
Apžvalga
Bendra informacija
Finansinės ataskaitos
Esminiai įvykiai
Prekyba akcijomis
Istoriniai duomenys
Receptai
Karjera
Sėkmės istorijos
Kodėl mes?
Karjera
Praktika
Kontaktai
Kontaktai
Parduotuvių kontaktai
Apie mus
Apie mus
Istorija
Aplinkosauga
Prekių ženklai
Visi
Džiugas
Magija
Pik-Nik
Saulutė
Germanto
Rambyno
Dobilas
Žemaitijos
Actifeel
Tichė
Pieno miltai
Naujienos
Projektai
Investuotojams
Apžvalga
Bendra informacija
Finansinės ataskaitos
Esminiai įvykiai
Prekyba akcijomis
Istoriniai duomenys
Receptai
Karjera
Sėkmės istorijos
Kodėl mes?
Karjera
Praktika
Kontaktai
Kontaktai
Parduotuvių kontaktai
Ieškoti
Ieškoti
lt
Deutsch
English
Français
Latviešu
Lietuvių
Magyar
Receptai
Titulinis
›
Receptai
›
Pagrindiniai patiekalai
›
Varškėtukai
Pagrindiniai patiekalai
Varškėtukai
Ingredients
Ekologiška pusriebė varškė DOBILAS, 330 g
180 g
Saldžios grietinėlės „Žemaitijos" sviestas, 200 g
50 g
ŽEMAITIJOS natūrali grietinė, 200 g
200 g
cukraus
1 žiupsnelis
Kvietiniai miltai
30 g
Kiaušinių
1 vnt.
Druska
Pagal skonį
Pagaminimas:
30
Sudėtingumas:
Porcijos užteks:
Paruošimas
Išplakti kiaušinius, įmaišyt druskos ir cukraus. Sudėti miltus, varškę ir išminkyti tešlą.
Ant miltais pabarstyto paviršiaus iš pagamintos tešlos darome 2 cm storio volelius, juos šiek tiek suplojame ir supjaustome norimo dydžio varškėtukus.
Užvirti puodą su pasūdytu vandeniu. Užvirus vandeniui sudėti varškėtukus. Virti 4-6 minutes.
Patiekti su grietinės ir sviesto padažu.
Related recipes
BROKOLIŲ PICA SU SŪRIU DŽIUGAS® IR PUTPELIŲ KIAUŠINIAIS
CUKINIJŲ SUKTINUKAI SU GRYBŲ IR SŪRIO DŽIUGAS® ĮDARU
BULVIŲ PUSELĖS SU VARŠKĖS, ŠPINATŲ IR SŪRIO DŽIUGAS®
Persimonų, rūkytos lašišos ir sūrių mišinio salotoms užkandis
Sūrio DŽIUGAS kepsnys
Traškūs vištienos suktinukai su kedrinėmis pinijomis sūriu DŽIUGAS
Krepai su sūriu „Džiugas“, migdolais ir saulėje džiovintais pomidorais
Šašlykai marinuoti su kefyru
Bulvių, morkų ir kietojo sūrio virtinukai
Risoto su grybais