Paruošimas
Perpjaukite vištieną pusiau horizontaliai. Kiekvienas gabalėlis turėtų būti maždaug 1-1,5 cm. storio. Pabarstykite druska, pipirais, lengvai pamuškite. Įdarui sumaišykite kedrines pinijas, sūrį „Džiugas“ ir smulkintus saulėje džiovintus pomidorus. Ant didelės lėkštės užberkite miltų. Dubenėlyje išplakite kiaušinį. Kitame dubenėlyje sumaišykite trupinius ir sūrį „Džiugas“. Kiekvieną vištienos gabalėlį apvoliokite miltais, dėkite ant jo po šaukštą įdaro, susukite į ritinėlį, sutvirtinkite mediniu smeigtuku. Taip paruoštą ritinėlį pamerkite į kiaušinio plakinį ir sūrio bei trupinių mišinį, tada statykite į kepimo indą. Ant kiekvieno suktinuko uždėkite po ½ šaukštelio sviesto, pašaukite į orkaitę (200 laipsnių), kepkite apie 30 min. Patiekite su garnyru, papuoškite baziliko lapeliais.