Receptai
Šventinės margos salotos
Salotos

Šventinės margos salotos

  • Ingredients
  • Kietasis sūris DŽIUGAS® Mild (180 g) 100 g
  • Raudonosios vynuogės 100 g
  • Nedidelis rūgštus obuolys 1 vnt.
  • Citrinų sultys 6 š.
  • Mandarinai 3 vnt.
  • Raudonasis svogūnas 1 vnt.
  • Jaunų burokėlių lapeliai 100 g
  • Granato sėklų 1/2 vnt.
  • Pekaninės karijos 50 g
  • Aliejus 2 š.
  • Medus 2 š.
  • Druska žiupsnelis
  • Aitriosios paprikos miltelių žiupsnelis
  • Pagaminimas: 30
  • Sudėtingumas:
  • Porcijos užteks:

Paruošimas

Vynuoges perpjaukite pusiau ir išimkite sėklas. Obuolį supjaustykite skiltelėmis ir sumaišykite su 4 šaukštais citrinų sulčių, kad nepajuoduotų. Mandarinus išdalinkite skiltelėmis ir perpjaukite pusiau. Svogūną susmulkinkite 2 x 2 mm gabalėliais. Sumaišykite vynuoges, obuolį (sultis nupilkite), mandarinus, svogūną, sūrį, burokėlių lapelius, granato sėklas ir riešutus. Padažas Ingredientus suplakite ir užpilkite ant salotų.