Receptai
Kietojo sūrio DŽIUGAS putėsiai su kriaušėmis ir raudonuoju vynu
Desertai

Kietojo sūrio DŽIUGAS putėsiai su kriaušėmis ir raudonuoju vynu

  • Pagaminimas: 60
  • Sudėtingumas:
  • Porcijos užteks:

Paruošimas

Nedideliame puode užvirinkite grietinėlę. Šaltame vandenyje išbrinkinkite želatiną, supilkite prie grietinėlės, maišykite kol ištirps. Suberkite tarkuotą sūrį „Džiugas“, gerai išmaišykite. Palikite vėsti 2 valandas. Nulupkite ir supjaustykite kriaušes nedideliais kubeliais. Užberkite cukraus, sudėkite medų, pakaitinkite ant vidutinės ugnies. Lėtai supilkite vyną ir kaitinkite kol dalis skysčio nugaruos, liks tirštokas sirupas. Atvėsusią grietinėlės ir sūrio masę sudėkite į konditerinį maišelį. Suformuokite ant lėkštės kauburėlį, uždėkite po 2 šaukštus su vyne karamelizuotų kriaušių. Apšlakstykite sirupu. Papuoškite gabalėliu vaflio ir sūrio „Džiugas“ plokštelėmis..