Receptai
Elnienos troškinys
Pagrindiniai patiekalai

Elnienos troškinys

  • 200 g ŽEMAITIJOS grietinėlė (200 g)
  • 1 žiupsnelis Juodieji pipirai
  • 180 g Elnienos kumpis
  • 1 vnt. Svogūnas (vidutinis)
  • 2 vnt. Morkos
  • 1 ml Saulėgrąžų aliejus
  • 1 žiupsnelis Druska
  • Pagaminimas: 60
  • Sudėtingumas:
  • Porcijos užteks:

Paruošimas

Svogūną supjaustome riekutėmis, morką griežinėliais viską sumetame į puodą. Elnieną supjaustome kubeliais ir lengvai apkepame kelias minutes ant didelės ugnies. Apiberiame druska ir česnakiniais pipirais. Metame viską į puodą ir troškiname apie vieną valandą. Supilame grietinėlę ir viską dar patroškiname apie penkiolika minučių. Skanaus.