Receptai
Elnienos troškinys
Pagrindiniai patiekalai

Elnienos troškinys

  • Ingredients
  • ŽEMAITIJOS grietinėlė (200 g) 200 g.
  • Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
  • Elnienos kumpis 180 g.
  • Svogūnas (vidutinis) 1 vnt.
  • Morkos 2 vnt.
  • Saulėgrąžų aliejus 1 ml
  • Druska 1 žiupsnelis
  • Pagaminimas: 60
  • Sudėtingumas:
  • Porcijos užteks:

Paruošimas

Svogūną supjaustome riekutėmis, morką griežinėliais viską sumetame į puodą. Elnieną supjaustome kubeliais ir lengvai apkepame kelias minutes ant didelės ugnies. Apiberiame druska ir česnakiniais pipirais. Metame viską į puodą ir troškiname apie vieną valandą. Supilame grietinėlę ir viską dar patroškiname apie penkiolika minučių. Skanaus.