Receptai
Marinuotas kietasis sūris DŽIUGAS
Užkandžiai

Marinuotas kietasis sūris DŽIUGAS

  • Ingredients
  • Kietas sūris DŽIUGAS® Delicate, 180 g 180 g
  • Alyvuogių aliejus 200 ml
  • Rūkyta paprika 1/4 arbatinio š.
  • Susmulkinti paprikos dribsniai 1/4 arbatinio š.
  • Česnakas 3 skiltelės
  • Švieži rozmarinai 4 šakelės
  • Čiobreliai 4 šakelės
  • Pagaminimas: 60
  • Sudėtingumas:
  • Porcijos užteks:

Paruošimas

Į švarų stiklainį supilkite aliejų, rūkytą papriką, paprikos dribsnius ir česnakus. Sudėkite prieskonines žoleles ir galiausiai, gabaliukais sulaužytą sūrį. Apverskite stiklainį aukštyn kojomis ir palaikykite 1 minutę, kad aliejus pasiskirstytų. Užsuktą stiklainį dėkite į šaldytuvą ir laikykite bent vieną valandą. Sūrį marinuoti galite iki dviejų savaičių – taip jis įgaus daugiau skonio. Patiekite kambario temperatūros. Toks sūris tinka užkandžiams vienas, juo skanu pagardinti salotas. Kartu su sūriu į stiklainį galite įdėti ir alyvuogių – turėsite puikių užkandžių asorti.