Nugriebto pieno milteliai
  • Gaminami nestandartizuoti lieso pieno milteliai - visada daugiau baltymų  (nei reglamentuoja standartai);
  • Pagal nepakitusių baltymų kiekį, nugriebto pieno milteliai gali būti „Low Heat“ ir „Medium Heat“;
  • Birūs, nesulimpantys;
  • Pažengusi pieno valymo technologija išvalo pieną, išsaugodama pieno biologinę vertę;
  • Be konservantų ir dažiklių;
  • Pilna kokybės kontrolė ir atsekamumas nuo pieno surinkimo iki kliento;
  • Atitinka tarptautinius kokybės standartus ISO 22000, FSSC22000;
  • Kiekviena partija tikrinama akredituotos "Nepriklausomos tyrimų laboratorijos"
  • Supakuota į daugiasluoksnius su polietileno įdėklu popierinius maišus po 25kg arba didelius iki 1 tonos maišus;

 

Nugriebto pieno milteliai yra pagaminti iš šviežio pasterizuoto nugriebto pieno, koncentruojant vakuuminiu garinimo įrenginiu ir džiovinant naudojant daugiapakopį džiovinimą. Nugriebto pieno milteliai yra ilgalaikio vartojimo produktas, turintis puikių tirpumo savybių.  Naudojami įvairių, sriubų, padažų, šokolado, ledų, bei duonos gaminiuose.