Išsamiau apie varškės sūrelius Magija

MAGIJA – magiško skonio produktų linija, mėgstantiems pasilepinti, vertinantiems aktyvų gyvenimo būdą ir malonius pojūčius.


MAGIJA GLAISTYTI VARŠKĖS SŪRELIAI
Glaistyti varškės sūreliai – tai saldus varškės produktas skirtas ir dideliems, ir mažiems smaližiams. Šie glaistyti sūreliai tapo tobula, nesenstančia klasika, nes daug metų juos gaminame tik iš aukščiausios kokybės, specialiu būdu gaunamos švelnios varškės, sviesto, gardiname cukrumi ir vanilinu – todėl jie tokie magiškai skanūs.
Varškės baltymuose yra visų žmogaus organizmui reikalingų amino rūgščių, joje yra kalcio ir fosforo druskų, reikalingų kaulams augti, kraujui susidaryti, širdies ir nervų sistemos veiklai. Pieno riebalai yra vieni unikaliausių ir sudėtingiausių tarp augalinės ir gyvulinės kilmės riebalų. Juose yra svarbių polinesočių rūgščių, kurių organizmas nesintetina. Svieste gausu riebaluose tirpių vitaminų A, D, E. Žmogaus organizmas jį labai gerai įsisavina. Cukrus irgi nėra vien tik „tuščios kalorijos“ – jis yra svarbi mitybos dalis. Varškės sūreliai gaminami  pažangiausiu varškės separavimo būdu. Varškės sūrelių gamyboje nenaudojami jokie maisto priedai – tirštikliai, stabilizatoriai bei  konservantai.

MAGIJA JOGURTAI IR PIENO DESERTAI
Vis daugiau žmonių savo  stalo negali įsivaizduoti be jogurto. Didėjant vartotojų poreikiams jogurtų masę pradėta  papildyti įvairiausiais maisto produktais: vaisių – uogų uogienėmis, grūdais, šokolado ar karamelės gaminiais, aromatais ir kitais skonį suteikiančiais priedais. O tai tik padidino jogurto gerbėjų gretas. Jogurtas tinka ne tik pusryčiams, vakarienei, jie praverčia išvykose, kelionių metu, juos galima pateikti kaip desertą. Tačiau tai ne tik skanus ir maistingas, bet ir sveikas maisto produktas.
AB “Žemaitijos pienas”  produktus  gamina pritaikydamas naują technologiją,  naujas technikos ir mokslo galimybes  bei medicinos rekomendacijas.  Jogurto gamybos technologija yra sudėtinga, nors ingredientai gali atrodyti gana paprasti. Gaminti naudojamas pasterizuotas pienas, išrūgų baltymai, cukrus, įvairios uogienės. Pienui rauginti naudojamos Lactobacillus delbruecki bulgaricus ir Streptococcus thermophilicus bakterijos. MAGIJA desertai gaminami nenaudojant maisto priedų. Švelni konsistencija gaunama naudojant pieno baltymus. Pieno baltymai yra visapusiški ir aprūpinantys organizmą pagrindinėmis amino rūgštimis. Žmogaus organizmas negali kaupti baltymų, todėl ypač svarbu kasdien papildyti jų atsargas. Šia savybe desertas išsiskiria iš kitų rinkoje esančių desertų.


APIE JOGURTĄ
Šiuolaikinis gyvenimo tempas, nesveika mityba, įtampa, ligos, alkoholis ir antibiotikai gali pažeisti normalią virškinamojo trakto mikrofloros pusiausvyrą. Žarnyne įsivyraujantys žalingi mikroorganizmai gamina daugiau kenksmingų medžiagų, daugėja puvimo produktų, toksinų, kancerogenų. Esant normaliai pusiausvyrai, jogurte esančios bakterijos padeda skaidyti maisto medžiagas, stimuliuoja imuninę sistemą ir slopina "blogų" ar patogeniškų bakterijų dauginimąsi. Tyrinėtojai teigia, kad jogurtas, turintis gyvų Lactobacillus bulgaricus ir Streptococcus thermophilicus kultūrų, gali sumažinti nitritų - kancerogeninių medžiagų  kiekį žmogaus organizme. Kaip ir kiti pieno produktai, jogurtas yra baltymų, kalcio, kalio, magnio šaltinis. Natrio, kuris didina arterinį kraujo spaudimą jame yra nedaug. Cholesterolio kiekis pieno produkte priklauso nuo jo riebumo.

IŠSKIRTINĖS PRODUKTŲ SAVYBĖS:
AB „Žemaitijos pienas“  pristato  atnaujintus  išskirtinių skonių  Magija  jogurtus ir pieno desertus: su kvapniomis braškėmis ir avietėmis, su šilauogėmis, kurios yra unikalios sudėties ir turi daugybę gydomųjų savybių, su unikalios savo sudėties ir gydomosiomis savybėmis - šilauogėmis, su egzotiniais vaisiais – mango ir apelsinais, persikais ir žaliosiomis citrinomis.
Uogienėse yra net 50% natūralių, saulėje prinokusių uogų ir vaisių gabaliukų. Jose nėra dažiklių ar rūgštingumą reguliuojančių medžiagų. Pasaldintos natūraliu cukrumi.
Magija jogurtai yra „gyvi“ jogurtai, pagaminti naudojant Streptococcus thermophilus ir Lactobacillus bulgaricus bakterijas.
Magija pieno desertai pagaminti tik iš natūralių komponentų: iš labai švaraus pieno, išvalyto bactocatch technologija, šviežios grietinėlės ir pieno baltymų, kurie ypač naudingi  ir lengvai pasisavinami žmogaus organizme.
Magija pieno desertai yra unikalios receptūros, su pieno baltymais, sukurtais kartu su Prancūzijos maisto technologijų kompanija IDI (International Dairy Ingredients).