Pieno miltai

IŠRŪGŲ MILTELIAI

Išrūgų milteliai gaminami džiovinant šviežias išrūgas, gautas iš kietų ir pusiau kietų fermentinių sūrių, kurių gamybos metu nenaudojami jokie konservantai bei dažikliai. Technologinio proceso metu šviežios išrūgos koncentruojamos vakuuminio garinimo įrenginiu. Kokybišką kristalizacijos procesą užtikrina staigus koncentruotų išrūgų atšaldymas. Toliau kristalizacijos procesas tęsiamas kristalizatoriuose. Po kristalizacijos, išrūgų milteliai gaunami naudojant daugiapakopę purkštuvinę džiovyklą.

Tokiu būdu pagaminti išrūgų milteliai turi gerą tirpumą, Šis produktas naudojamas konditerijos, kulinarijos bei kepimo pramonėje. Dažnai naudojamas jogurto, šokolado, ledų gamyboje taip pat, ir pašarų gamyboje.

  • Daugiau baltymų (nei reglamentuoja standartai);
  • Be lizocimo;
  • Žemas BBS (bendras bakterijų skaičius);
  • Birūs, nesulimpantys;
  • Pastovios juslinės savybės;
  • Be konservantų ir dažiklių (sūrių gamyboje nenaudojami maisto priedai);
  • Tinka vegetarams (sūrių gamyboje nenaudojami gyvūninės kilmės fermentai);
  • Pilna kokybės kontrolė ir atsekamumas nuo pieno surinkimo iki kliento;
  • Atitinka tarptautinius kokybės standartus ISO 22000, FSSC22000;
  • Kiekviena partija tikrinama akredituotos "Nepriklausomos tyrimų laboratorijos";
  • Supakuota į daugiasluoksnius su polietileno įdėklu popierinius maišus po 25kg arba didelius iki 1 tonos maišus;

 

NUGRIEBTO PIENO MILTELIAI

Nugriebto pieno milteliai yra pagaminti iš šviežio pasterizuoto nugriebto pieno, koncentruojant vakuuminiu garinimo įrenginiu ir džiovinant naudojant daugiapakopį džiovinimą. Nugriebto pieno milteliai yra ilgalaikio vartojimo produktas, turintis puikių tirpumo savybių. Naudojami įvairių, sriubų, padažų, šokolado, ledų, bei duonos gaminiuose.

  • Gaminami nestandartizuoti lieso pieno milteliai - visada daugiau baltymų (nei reglamentuoja standartai);
  • Pagal nepakitusių baltymų kiekį, nugriebto pieno milteliai gali būti „Low Heat“ ir „Medium Heat“;
  • Birūs, nesulimpantys;
  • Pažengusi pieno valymo technologija išvalo pieną, išsaugodama pieno biologinę vertę;
  • Be konservantų ir dažiklių;
  • Pilna kokybės kontrolė ir atsekamumas nuo pieno surinkimo iki kliento;
  • Atitinka tarptautinius kokybės standartus ISO 22000, FSSC22000;
  • Kiekviena partija tikrinama akredituotos "Nepriklausomos tyrimų laboratorijos"
  • Supakuota į daugiasluoksnius su polietileno įdėklu popierinius maišus po 25kg arba didelius iki 1 tonos maišus;

 

ŠVIEŽIA PASTERIZUOTA GRIETINĖLĖ, 40% RIEBUMO

40% riebumo grietinėlė gaminama separuojant tik šviežų natūralų pieną. Dėl trumpo ir greito technologinio proceso - pieno priėmimo, separavimo, pasterizavimo, aušinimo ir pakrovimo - grietinėlė yra maloniai saldi, baltai gelsvo atspalvio, vienodos konsistencijos ir aukštos kokybės.

  • Kokybės kontrolė kiekviename gamybos proceso etape pagal RVASVT;
  • Atitinka tarptautinius kokybės standartus ISO 22000, FSSC22000, BRC;
  • Be konservantų ir dažiklių;
  • Pilna kokybės kontrolė ir atsekamumas nuo pieno surinkimo iki kliento;
  • Pilstoma į autocisternas, ~ 25 tonas;
  • Kiekviena partija tikrinama akredituotos "Nepriklausomos tyrimų laboratorijos"